Дечја недеља 2015.

Од 5. до 9. октобра 2015. године обележена је Дечја недеља чији је мото ове школске године Подршка породици – најбоља подршка деци!. Ученици, али и њихови учитељи и наставници уживали су у разним програмима након наставе.

 

DecjaNedelja2015-1

 

У понедељак је на фудбалском терену  реализован спортски дан уз помоћ и подршку наставника Физичког васпитања, Душана Милутиновића. Ученици Матичне школе испуњавали су разне задатке и успешно прелазили многе полигоне.

 

Уторак је био предвиђен за посету Дому културе где су ученици млађих разреда (дакле, заједно са другарима ИО) гледали представу Весела морска авантура. Њихова насмејана лица и громогласан смех говорио је више од речи.

 

Среда је био дан када су се ученици матичне школе и ИО Драгодол и Гуњаци упутили у посету ИО Царина, наравно заједно са својим учитељима. Лепо време, шетња, песма, шала и дружење испунили су овај дан.

 

У четвртак је реализована приредба поводом добродошлице првака. Ученици II, III и IV уз подршку својих учитеља припремили су приредбу у којој су прваци заиста уживали. Након тога, холом школе прошао је разиграни Ивин воз.

 

DecjaNedelja2015-3

 

У петак су ученици Матичне школе осликавали школско двориште мотивима везаним за породицу, а у нади да досадна јесења киша неће спрати њихов таленат и машту.

 

Недеља је била успешна и за памћење, а ученици се већ сада радују и жељно ишчекују следећи октобар! Наредне недеље биће изложени радови ученика млађих разреда посвећених породици.

 

Професор разредне наставе

Данка Васић

Pogodaka: 1765