Članci

Filter

Дан школе 2015.

Dan-skole20151 

У петак 27.11.2015. године обележен је Дан школе.

Програм поводом прославе Дана школе почео је  химном и речима добродошлице ученица Марије Ранковић и Јоване Исидоровић, које су се обратиле у име  свих запослених у школи. Поздравиле су представнике општине Осечина, представнике цркве, пензионере, чланове Школског одбора, родитеље и све присутне.

Превенција наркоманије

PrevencijaNarkomanije

Дејан Лукић, аутор две књиге „Из смрти у живот“, спортиста, бивши зависник и учитељ Предраг Спасојевић одржали су трибину 24.11.2015. ученицима старијих разреда. Ученици су имали прилику да чују из прве руке шта се све дешава са оним који уђу  у свет дроге, који је најбољи начин да се заштите и како да реагују уколико дођу у додир са наркотицима. 

Дан телевизије

DanTelevizije

Поводом светског дана телевизије са ученицима издвојених одељења као и првацима матичне школе снимљен је материјал са ученичким одговорима: Шта је телевизор? Шта је филм? Шта је серија? Шта је реклама?.

Толеранција 2015.

tolerancijaУ ОШ „Војвода Мишић“ Пецка поводом међународног Дана толеранције који се обележава сваке године 16. новембра организовано је низ активности и радионица  који су се ове године надовезале на претходне активности (Дан тачке и Ноћ вештица)  и посвећене су слепим и слабовидим особама као и подстицању религијске толеранције.

Радови у новембру 2015.

 

dvoriste

Почетком новембра завршен је нов водовод за школу у Драгодолу и реконструисан део крова на школској згради. Реконструисани су кровови на помоћним зградама и постављене металне капије на улазима у школска дворишта у Гуњацима и Царини.

У школском дворишту постављен мобилијар за децу млађег школског узраста.